Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@22:51:04 GMT

مصرف آب کشور ۳۷ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۶۱۱۸

مصرف آب کشور ۳۷ درصد افزایش یافت

معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به مشکل آب شرب در بیشتر مناطق کشور، گفت: در زمان حاضر به طور میانگین ۳۷ درصد افزایش مصرف آب در کشور داریم و تلاش می‌کنیم با اجرای طرح‌های کوتاه‌مدت از دوره پیک امسال عبور کنیم.

حمیدرضا کشفی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکل کمبود آب در شهر تبریز افزود: به هیچ عنوان این میزان از افزایش مصرف آب را در کشور پیش‌بینی نمی‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی همچنین با اشاره به تلاش مسوولان برای کاهش مشکلات آبی کشور، از تزریق بودجه برای انتقال آب نهند به تبریز از هفته آینده خبر داد و گفت: کارهای اجرایی این طرح آغاز شده است.

رفع قطعی و همیشگی مشکل آب شرب، انتظار به حق مردم تبریز است

استاندار آذربایجان شرقی نیز با قدردانی از نجابت و بردباری شهروندان تبریزی به خاطر قطعی‌های مکرر آب شرب در هفته‌های اخیر، انتظار رفع قطعی و همیشگی مشکل آب شرب تبریز را انتظاری بجا و به حق دانست و گفت: شهر تبریز ۴۵ درصد از جمعیت استان را در خود جای داده است و باید گزینه‌های مطمئن برای تأمین آب در مواقع ضروری برای این شهر در نظر گرفته شود.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به افزایش حدود ۱۲ درصدی تولید آب در سال جاری، گفت: با این حال، مسأله کرونا، موجب افزایش مصرف و در نتیجه کمبود آب شرب در تبریز شده است.

وی با بیان اینکه در دوره پیک مصرف آب در سال جاری، ۵۰۰ لیتر بر ثانیه کمبود داریم، افزود: از امروز ۳۰۰ لیتر بر ثانیه از راه جایگزینی آب صنایع و نیروگاه‌ها به شبکه آب شهری تزریق می‌شود و در کنار آن، انتقال آب نهند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و انتقال سهمیه مازاد سد قلعه‌چای نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی، انتقال آب ارس را راهکار ضروری برای حل دائمی مشکل آب شرب تبریز عنوان کرد و گفت: هفته گذشته در دیدار با رئیس کل بانک مرکزی، به توافق خوبی در این زمینه رسیدیم که امیدوارم با اجرایی شدن آن شاهد تسریع در اجرای این پروژه باشیم.

پورمحمدی، رضایت مردم را مهم‌ترین اولویت مسئولان دانست و گفت: مردم تبریز در هفته‌های اخیر صبر و بردباری خوبی از خود نشان دادند و حل قطعی و همیشگی مشکل آب شرب تبریز، انتظار به جا و به حق آنان است.

وی تأکید کرد: تدابیر لازم برای عبور از دوره پیک مصرف در سال جاری از سوی مسئولان اندیشیده و تا سال آینده با اجرای طرح‌های لازم، مشکل آب شرب تبریز برای همیشه حل شود.

با هماهنگی استاندار و پس از تماس تلفنی امام جمعه تبریز به وزیر نیرو و تذکر نمایندگان استان در مجلس ، امروز هیأتی از وزارت نیرو برای بررسی مشکل آب شرب تبریز به استان اعزام شده است.

شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در روزهای اخیر با توجه به موازنه منفی تولید و مصرف آب در شهر تبریز اقدام به قطع آب برای ساعاتی از روز در چند منطقه به صورت نوبت بندی و با اطلاع قبلی می کند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مشکل آب شرب تبریز مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید

بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به ۶۹.۸ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یورونیوز، بر اساس آخرین داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه، نرخ تورم این کشور در ماه آوریل نسبت به سال گذشته میلادی به 69.8 درصد رسید.

تورم سالانه قیمت مصرف کننده در ترکیه طی ماه گذشته نزدیک به 70 درصد افزایش یافت که اندکی کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

با این حال، به دلیل افزایش شدید هزینه‌ها در بخش آموزش و همچنین افزایش قیمت‌ها در رستوران‌ها و هتل‌ها، این ماه بالاترین نرخ تورم را از نوامبر 2022 به خود اختصاص داد.

تورم ترکیه به 62 درصد رسید

مهمت شیمسک، وزیر دارایی ترکیه، در مورد این داده ها به رویترز توضیح داد که تورم ماه آوریل نسبت به ماه قبل از آن افزایش 3.18 درصدی را ثبت کرد که مطابق با انتظارات بود. در ماه مارس این نرخ 3.16 درصد بود.

سیمسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از اینکه تورم سالانه در ماه می به اوج خود برسد، مطابق با پیش بینی‌های ما به شدت شروع به کاهش خواهد کرد.

بانک مرکزی ترکیه در ماه مارس نرخ بهره بانکی را به 50 درصد افزایش داد و دلیل آن ادامه تلاش‌ها برای مقابله با افزایش تورم در این کشور بود.

این بانک در آن زمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که واردات کالاهای مصرفی و طلا کاهش یافت و به بهبود تراز حساب جاری کمک کرد، سایر شاخص‌های اخیر حاکی از آن است که تقاضای داخلی همچنان مقاوم است.

بانک مرکزی ترکیه افزود: چسبندگی تورم در بخش خدمات، انتظارات تورمی، خطر درگیری‌های نظامی و قیمت مواد غذایی فشارهای تورمی را بالا نگه می دارد.

در ماه مارس، این بانک همچنین اعلام کرد که سیاست پولی فشرده تا زمانی که کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه مشاهده نشود، حفظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • چاپ تورم!
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید