Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با انتقاد از توقف پروژه انتقال آب ارس به تبریز، گفت: اگر پروژه متوقف نمی‌شد تا کنون اتمام یافته و در حال حاضر شاهد قطعی‌های مکرر آب در محلات تبریز نبودیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح الله متفکر آزاد در جلسه مشترک نمایندگان مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با شهردار تبریز اظهارداشت: این جلسه مشترک بین شهردار و اعضای شورای شهر و نمایندگان مردم تبریز در مجلس اتفاقی خجسته در حل مشکلات شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از توقف پروژه انتقال آب ارس به تبریز، ابرازداشت: اگر پروژه متوقف نمی‌شد تا کنون اتمام یافته و در حال حاضر شاهد قطعی‌های مکرر آب در محلات تبریز نبودیم؛ حالا بعد از چندین سال مدیران آب منطقه‌ای امروز قرار بود مذاکراتی در رابطه با ادامه یا توقف این پروژه داشته باشند که من معتقدم دولت باید نسبت به رفع دغدغه آب در تبریز سریعاً اقدام کرده و پروژه انتقال آب ارس به تبریز را فعال کند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان این که پیش‌تر در توزیع آب تبریز عدالت رعایت نمی‌شد، تصریح کرد: معتقدم این کار از روی تعمد نبود، با این که به دلیل لوله گذاری قدیمی و افزایش سریع جمعیت برخی محلات، توزیع آب هنگام کمبود، نا متوازن بود، اما باید تدابیر لازم برای حل این مشکلات اندیشیده شود.

وی ادامه داد: پیش‌تر برخی محلات 3 ساعت و برخی دیگر 9 ساعت قطعی داشتند و نباید این روند تکرار و مشاهده شود.

بیگی: با دولت مسئولیت‌پذیری مواجه نیستیم/ پروژه انتقال آب ارس به تبریز را متوقف کرده‌اند6 نماینده تبریز در مورد قطعی مکرر آب به وزیر نیرو تذکر دادند

متفکرآزاد شستن 20 ثانیه‌ای دست‌ها را معادل 5 درصد قطعی‌های محلات شهر دانست و افزود: نباید مسئولیت بلند مدت خود را نادیده بگیریم، تنها اقدامات مقطعی کافی نیست و باید بعد 20 سال پاسخگو اقدامات خود باشیم.

وی با تاکید بر این که مخزن بالانس ارتفاعی آب در تبریز با کمبود مواجه است، ادامه داد: مدیران آب منطقه‌ای و آبفا باید هر چه سریعتر رینگ پیرامونی شهر و بالانس ارتفاعی آب را در تبریز تمام کنند تا در شرایط فعلی برخی مشکلات رفع شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: حداقل قطعی آب رخ دهد بالانس آبی باعث می‌شود که این احساس بوجود نیاید که ناعدالتی در قطعی آب بین محلات حاشیه نشین و برخوردار وجود داشته باشد، از سوی دیگر، برای طولانی مدت نیز انتقال رود ارس به تبریز را هم باید با جدیت پیگیری کنیم.

وی با انتقاد از فقدان استراتژی مدیریتی در بین برخی مدیران استانی، گفت: باید مدیران استانی ضمن توجه به برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت به برنامه‌های بلند مدت هم توجه داشته باشند که تعطیلی انتقال آب ارس این موضوع را نشان نمی‌دهد.

متفکرآزاد در ادامه، با بیان این که طی جلساتی که با ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور داشته‌ایم قول مساعدت جهت رفع مشکل حاشیه‌ نشینی تبریز گرفته‌ایم، گفت: باید توسعه شهری به صورت متوازن انجام شود.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، با ابراز امیدواری در رابطه با حل مشکل حاشیه نشینی، تصریح کرد: باید شهر را به بستر حیات با حفظ کرامت انسانی تبدیل کنیم.

وی با انتقاد از اینکه تبریز تقریباً بین سه شهر اول حاشیه نشینی است ولی اعتبارات به سمت استان‌های دیگر سرازیر شده است، گفت: در سال‌های اخیر، اعتبارات در قالب‌های مختلف به استان‌های دیگر رفته در حالی که باید رفع مشکلات حاشیه نشینی در تبریز به عنوان یکی از سه شهر پرحاشیه نشین مورد توجه جدی‌تری قرار گیرد.

انتهای پیام/114/ ع

R7887/P/S6,47/CT11 بیشتر بخوانید... ۶ نماینده تبریز در مورد قطعی مکرر آب به وزیر نیرو تذکر دادند قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... ۶ نماینده تبریز در مورد قطعی مکرر آب به وزیر نیرو تذکر دادند پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ ناگفته‌های فرماندهان عملیات مرصاد از نبرد "فروغ جاویدان"/ استراتژی شهید صیاد در چهار‌زبر / ۴هزار ‌منافق‌ به هلاکت رسیدند ۲ خبر خوش معاون رئیس‌جمهور/ تامین همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی ۳ بازدید نوبخت ‌‌از ‌راه‌آهن خرمدره/ افتتاح پروژه دوخطه‌‌ راه‌آهن زنجان ــ قزوین تا پایان سال‌ ۴ کمین واسطه‌گران برای غارت دسترنج شالیکاران و برنجکاران / کشور به واردات اندکی برنج خارجی نیاز دارد ۵ درگیری مسلحانه مرزبانان در هنگ مرزی جکیگور با قاچاقچیان / کشف بیش از یک تن موادمخدر ۶ گزارش|سلطان جعل مدرک ایران پای میز محاکمه / اخلال متهمان در نظام اقتصادی ‌و تشکیل شبکه کلاهبرداری / پرونده‌ای با ۱۵ متهم ۷ ‌مصلحی در گفت‌وگو با تسنیم: عملیات مرصاد به شکستی ابدی برای منافقین تبدیل شد ۸ گزارش| کارون در سیطره برج‌های بی‌مجوز؛ طرح جامع شهری اهواز چه زمانی اجرایی می‌شود؟ مهمترین اخبار استانها گزارش تسنیم از دادگاه سلطان جعل مدرک ایران| اخلال‌گری در نظام اقتصادی با اسناد جعلی / واکنش دادستان به کتمان حقیقت از سوی متهم روایتی از عشق مردم به جایگاه با صلابت جمعه / نخستین «نماز جمعه بجنورد» در چه تاریخی اقامه شد؟ + فیلم نظر آیت‌الله نوری همدانی درباره سود وام اجاره مسکن / گرفتن سود به هر کیفیت ربا و حرام است گزارش| قیمت‌های افسارگسیخته‌ لوازم یدکی در شیراز / آیا بازار سامان می‌یابد؟ مهمترین اخبار تسنیم تثبیت استراتژی بازدارندگی حزب‌الله لبنان/ چرا اسرائیل قبل از هرگونه تجاوز هزاران بار به عواقب آن می‌اندیشد جزئیات صادرات و واردات کشور در فصل بهار/ صادرات در ایام کرونا چقدر بود؟ ادامه سانسور آمارهای اقتصادی/ دولت اجازه انتشار آمار عملکرد بودجه را نمی‌دهد مرغداری اِشغالی! رفراندوم "جوجه‌های وارداتی" در صنعت مرغداری ایران: ۹۹.۸ درصد توافق راهبردی ایران ــ چین ضربه‌ای سخت به سیاست‌های تحریمی آمریکا درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروژه انتقال آب ارس به تبریز مجلس شورای اسلامی نماینده مردم تبریز مکرر آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!

اصلاح‌طلبان تلاش دارند تا صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که پایان رسیدگی به پرونده جنجالی امیر تتلو، سه گام ایران و آژانس در قالب بیانیه مشترک، حاشیه‌های پر هیاهوی «بهشت» و همزمان با پذیرش طرح پیشنهادی آتش‌بس توسط حماس حمله ددمنشانه اسراییل به رفح در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

کمتر از یکماه دیگر مجلس یازدهم به کار خود پایان داده و مجلس دوازدهم رسما کار خود را آغاز خواهد کرد. این در حالی است که مجلس دوازدهم هنوز به طور کامل مستاجران ۴ ساله خود را نشناخته و انتخابات دور دوم در جمعه پیش‌رو چهره نفرات جدید را مشخص خواهد کرد، تعیین ریاست مجلس بعدی از مهمترین سوژه‌ها در رسانه‌های اصلاح‌طلب است، روزنامه آرمان امروز در این‌باره نوشته است:

از سال دوم ریاست آقای قالیباف در مجلس، یک جبهه مخالفتی با ریاست ایشان شکل گرفت و جمعی از نمایندگان فعلی مجلس، به مرور زمان با نوع مدیریت، اقدامات و فعالیت‌های ایشان در موضع ریاست مجلس مخالف بودند و انتقاداتی به ورود طرح‌ها یا به تأخیر انداختن آن‌ها، نوع مدیریت ایشان در صحن علنی و ورود نیروهایی به مجلس داشتند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است:

مخالفت این جبهه در سال چهارم خیلی شدید شد و از همانجا مشخص بود که برای مجلس دوازدهم، بنا دارند به نحوی وارد کارزار رقابت و انتخابات شوند که آقای قالیباف به ریاست مجلس نرسد و خواهان تغییر در مدیریت مجلس بودند. الان هم شاهد همین فعالیت‌ها هستیم و جریاناتی که در رقابت‌ها و کارزار انتخاباتی شکل گرفت، جریاناتی بودند که اغلب آنها مدعی تحول در نوع مدیریت مجلس بودند. این افراد معتقد بودند که وظیفه ما این است که به مجلس برویم و ریاست و نوع مدیریت آن را تغییر دهیم. بنابراین کار آقای قالیباف سخت و مشکل است.

روزنامه هم‌میهن نیز در ادامه طرح رقیب‌ترشی برای قالیباف گزارشی درباره ایرادات مطرح‌شده به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نوشته که در بخشی از آن آمده است:

استیضاح‌ها یکی از مواردی بود که بسیاری از نمایندگان به نحوه اعلام وصول خارج از آیین‌نامه آن توسط هیئت‌رئیسه مجلس ایراد گرفتند. نحوه مولدسازی که رئیس قوه مقننه، قطع تریبون برخی از نمایندگان، رعایت نکردن آیین‌نامه‌های داخلی، دستکاری در اعلام وصول‌ها یا تغییر وقت‌ها از جمله ایراداتی بودند که نمایندگان مجلس به‌صورت موردی به هیئت‌رئیسه وارد می‌کردند و از آن گلایه‌مند بودند. دستکاری لایحه بودجه ۱۴۰۰ نشان داد که استیضاح‌ها و مواردی که به آن اشاره شد، تنها ایرادات نمایندگان به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نبود. ۳۱ فروردین کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی در تذکری، دست‌کاری در لایحه بودجه ۱۴۰۰ را مطرح کرده و خواستار پاسخ قالیباف به صورت علنی شد.

روزنامه شرق نیز در گزارشی نوشته است که اصلاح‌طلبان با بازی روی گزینه ریاست مجلس به دنبال خروج از اقلیت و ایستادن در ردیف نیروی سوم(عامل تعیین کننده در مجلس) هستند؛ در بخشی از گفتگوی شرق آمده است:

می‌توان با قاطعیت گفت فعلا تلاش‌هایی جدی برای پایین‌کشیدن قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم در دستور کار منتقدان او در مجلس است؛ اما اگر این تلاش‌ها هم نتیجه ندهد و قالیباف مجددا رئیس مجلس بشود، آنها (تندروها) در گام دوم سعی خواهند کرد که ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم با کمترین توان تأثیر و نفوذ انجام شود؛ بنابراین فارغ از اینکه چه کسی به‌عنوان رئیس مجلس یا اعضای هیئت‌رئیسه انتخاب شود، شاهد یک فضای قطب‌بندی و کشمکش‌های سیاسی در این زمینه خواهیم بود و اینجاست که دوباره تکرار می‌کنم وزن نمایندگان منتسب به اصلاح‌طلبان، مستقلین و معتدلین به مجلس دوازدهم بیشتر می‌شود.

مروری بر اظهارات و مطالب مطرح شده از سوی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب نشان می دهد که آنان در اولین محور تلاش های خود به دنبال تولید شکاف میان اضلاع مختلف جریان اصولگرایی بوده و تلاش دارند تا رقابت میان آنان را به نزاع تبدیل و دامنه آن را به انتخابات هیئت رئیسه مجلس و نیز ادامه فعالیت مجلس جدید تعمیم دهند.

بررسی رسانه‌های اصلاح‌طلب حکایت از آن دارد که اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای بازنمایی کنند.

این رسانه‌ها تلاش دارند که تلاش دارند تا محمدباقر قالیباف را از سویی به عنوان محور نزاع در جریان اصولگرایی تعریف کرده و از سوی دیگر این بازنمایی را داشته باشند که قالیباف برای جبران شکست درون گفتمانی و نیز دست یافتن به ریاست مجلس دوازدهم می بایست با طیف اصلاح طلبان و اعتدالیون به توافق دست یابد.

گفتنی است تامل بر کنش های سیاسی-رسانه ای اصلاح طلبان نشان می دهد که آنان تلاش وسیعی دارند صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

دیگر خبرها

  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • تداوم افشاگری‌ها علیه قالیباف/ بیگی: جماعتی از سازمان میادین میوه و تره‌بار، تاکسیرانی، بهشت‌زهرا، اتوبوسرانی و... وارد مجلس شده‌ و پست گرفتند
  • بیمه و مسکن از مهمترین دغدغه‌های کارگران است و باید دولت نسبت به آن اقدام جدی کند
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند