Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمد خانی، معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگاران، در خصوص علل قطعی مکرر آب در مناطق مختلف تبریز، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و رعایت مسائل بهداشتی، مصرف آب توسط مردم آذربایجان‌شرقی به ویژه در کلانشهر تبریز ۱۸ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با توجه به این‌که منابع استحصال آب تبریز محدود بوده و امکان افزایش منابع آبی نیز وجود ندارد، مردم باید مصرف آب خود را مدیریت کنند.  

معاون بهره برداری و توسعه‌ آب شرکت آب و فاضلاب استان افزود: با این‌که منابع استحصال آب تبریز محدود است ولی سال‌های گذشته این میزان آب جوابگوی مصرف مردم بود، اکنون نیز با صرفه جویی مردم در مصرف آب، می‌توان با همان میزان منابع، نیاز آبی مردم برطرف کرد.  

وی بیان کرد: مردم برای رعایت مسائل بهداشتی آب مصرف کنند ولی در مقابل از مصرف آب در موارد غیرضروری و غیربهداشتی مانند شستن خودرو، حیاط خانه و آبیاری باغچه خودداری کنند.  

خانی مدیریت مصرف آب توسط مردم را تنها راه چاره برای جلوگیری از قطعی آب دانست و گفت: عدم رعایت و مصرف بیش از حد شهروندان از آب، باعث قطعی مکرر آب می‌شود، مردم در طول تابستان که پیک مصرف آب است، باید مراعات کنند.  

وی افزود: طبق آمارها، امسال میزان مصرف آب نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، افزایش یافته است، مصرف نرمال آب برای هر فرد در روز ۲۰۰ لیتر است در حالی که اکنون هر فرد ۲۶۰ لیتر آب در روز مصرف می‌کنند.  

خانی تاکید کرد: منابع آبی تبریز از سد زرینه رود، سد نهند و چاه‌های دامنه کوه سهند تامین می‌شود، تمامی منابع آبی با آخرین ظرفیت در حال بهره‌برداری هستند حتی به دلیل این‌که با ظرفیت تکمیل مورد استفاده قرار می‌گیرند در اکثر موارد دچار حادثه‌ از جمله قطعی برق و خرابی پمپ می‌شویم.  

کد خبر 525074 برچسب‌ها استان آذربایجان شرقی آبفا - آب و فاضلاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی آبفا آب و فاضلاب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • استان البرز با کاهش منابع آبی مواجه است
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تداوم رگبار و رعدوبرق در این نقاط مختلف کشور طی دو روز آینده
  • تداوم رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور 
  • ۴۰ کاروان «سفیران کریمه» به نقاط مختلف کشور اعزام می شوند
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • رگبار باران در نقاط مختلف کشور 
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد